Na ulice Varaždina postavljen prvi ‘kolačomat’ u Hrvatskoj

Lifestyle 07. ožu 202116:21 > 16:22 0 komentara
Arbia Kavana Dorka

Znamo za jajomate, mlijekomate, kavomate, a sada se pojavila i novost - kolačomat! Ubaciš novac, izađe slastica.

Na ulice Varaždina danas je postavljen prvi ‘kolačomat’ u Hrvatskoj, samouslužni aparat kojeg će poznata kavana Arbia Dorka dnevno puniti svježim kolačima, prenosi Varaždinski.hr.

24sata

 

Kolačomat je postavila poznata varaždinska kavana Arbia Dorka, čije slastice Varaždinci, ali i brojni turisti već odavno poznaju.

Varaždinci će tako svakodnevno moći uživati u Kremšnitama to-go, Buenu, Tiramisuu, cheesecakeu, mađaricama i tortama, a sve će slastice biti pakirane u ambalažu uz koju dobivate žličicu.

Kako bi građani mogli probati najbolje od najboljeg, kolačomat će se na svakodnevnoj bazi puniti svježim kolačima. Slastice će se moći platiti novčanicama od 20 i 10 kuna te kovanicama, a uskoro se planira i plaćanje beskontaktnom karticom.

24sata

U ponudi kolačomata nalazi se 10 vrsta kolača, od kremšnite, mađarice do cheescakea… Kada smo pozvali slastičarnu, veselo su nam rekli kako upravo printaju deklaracije i lete do kolačomata, jer se građanima, očito, ideja veoma dopala.

NOVO!!NOVO!!FINOOO!!!Dragi naši slatkoljupci ?Od danas naše kolače možete kupiti i na KOLAČOMATU!!????Kolačomat se nalazi na Banfici ?Ulica Ruđera Boškovića (pored kioska Tiska)Arbia Kavana Dorka

Posted by Arbia Kavana Dorka on Friday, March 5, 2021

N1 pratite putem aplikacija za Android | iPhone/iPad i društvenih mreža Twitter Facebook | Instagram.