Ovo je najpametniji horoskopski znak

Lifestyle 07. kol 202111:54 12 komentara
Djevojka, žena, oči, osmijeh, kosa
Unsplash / ilustracija

Postoje različite vrste ingeligencije - neke su urođene, a neke stječemo kroz život. Neki ljudi instinktivno znaju reagirati u novim situacijama, a neki reagiraju na temelju prošlih iskustava. Sve su to stvari koje određuju nečiju inteligenciju, a postoje i drugi čimbenici. Jedan od njih je i astrologija.

Svaki horoskopski znak ima svoje specifisčnosti i svaki je poseban po nečemu. Za Ovnove se kaže da su neovisni, Škorpioni odani, a Djevice organizirane. Britanski istraživači istraživali su koji je najpametniji znak, a kako bi to učinili, svoje su istraživanje temeljili na broju Nobelovih nagrada koje se dodjeljuju od 1901. godine.

VEZANA VIJEST

Pokazalo se da su Blizanci najpametniji horoskopski znak. Pripadnici ovog znaka u prošlom su stoljeću dobili 97 Nobelovih nagrada, što je definitivno impresivan podvig. Iako u srednjoj školi može da niste bili najbolji učenik, sada je možda vrijeme da to promijenite i prihvatite svoje vještine.

Smatra se da su Blizanci najpametniji znak jer se uvijek trude biti najbolje i vole učiti nove stvari, piše Astrofame. Njihova prirodna znatiželja znači da vole izazivati sebe i briljirati u svemu.

N1 pratite putem aplikacija za Android | iPhone/iPad i društvenih mreža Twitter Facebook | Instagram.