Stiže posljednji supermjesec ove godine, četiri horoskopska znaka čeka veliki obrat

Lifestyle 29. ruj 202309:29 0 komentara
PIxabay / Ilustracija

Večeras stiže posljednji supermjesec ove godine, a astrolozi su uvjereni da će on itekako utjecati na neke znakove Zodijaka.

Supermjesec je fenomen koji obilježava približavanje Mjeseca planetu Zemlji na manje od 360.000 kilometara. U slučajevima kad se Mjesec i Zemlja tako približe, ovaj prirodni Zemljin satelit poprima nevjerojatan sjaj i njegova pojava na nebu nam izgleda veća. Također, u tom razdoblju su intenzivnije plime i oseke, piše Klix.

Večerašnji supermjesec je u znaku Ovna pa je sasvim logično da će upravo na ovaj znak i imati najveći utjecaj. Ovnovi bi tijekom ovog razdoblja trebali preispitati svoje ljubavne i prijateljske odnose, a kroz ovo preispitivanje će shvatiti dopušta li im njihovo okruženje da zasjaju punim sjajem ili bi trebali produžiti dalje.

Supermjesec imat će veliki utjecaj i na Rakove, osobito na njihovu karijeru, društveni ugled i priznanja koja zaslužuju. Trebali bi se zapitati trude li se previše ispuniti očekivanja drugih, a zanemaruju ostvarenje vlastitih snova. Napokon će im biti jasno kojim karijernim putem bi trebali krenuti i odmaknut će se od ustaljenih pravila.

Vage će doživjeti nalet kreativne inspiracije. OSjetit će želju da svoje ideale podijele s drugima. Shvatit će i da davanjem prostora jačaju veze na lijep način. Ovo im može biti prilika da se oproste od loših ljudi i postave zdrave granice u trenutnim odnosima.

Supermjesec će na razmišljanje nagnati i Jarčeve, osobito kad je u pitanju obiteljski život. Osjetit će želju da se odmaknu od gužve i galame, a razmišljat će i poteškoćama koje ih prate od djetinjstva i pokušat će ih se osloboditi.

N1 pratite putem aplikacija za Android | iPhone/iPad i mreža Twitter | Facebook | Instagram | TikTok.