Uvijek kasnite? Evo kako se pripremiti za posao u sedam minuta!

Lifestyle 22. svi 202422:28 0 komentara
Pexels

Jutarnje spremanje za posao obično se pretvori u jurnjavu i opću paniku. Idealno bi bilo da odjeću koju planirate nositi sutra pripremite dan ranije.

No što ako se vaše mišljenje u međuvremenu promijenilo ili je pala kiša, pa vam odabrana kombinacija više ne odgovara.

A što kad bi vam netko rekao da je to moguće napraviti u miru, bez žurbe, i to za samo 6, 7 minuta?

Sve je u pažljivom planiranju, piše Krstarica.

“Ujutro ćete se pripremiti za samo 7 minuta. Ne morate razmišljati koju odjeću odabrati, koliko ste mršavi ili debeli, ide li vaša garderoba uz cijeli stajling ili ne”, poručuju stilisti koji preporučuju da sezonsku odjeću odmah izbacite iz garderobe, čim ju više ne možete nositi.

Tople džempere i jakne ljeti premjestite u poseban ormar. Preostalu odjeću nakon pranja trebali biste odmah razvrstati prema različitim kriterijima. Na primjer, možete grupirati sve majice s drugim majicama i haljine s haljinama.

Alternativna metoda je da na jednoj vješalici odmah napravite gotove stajlinge, tj. traperice i nekoliko majica koje im odgovaraju.

Drugi način da uštedite vrijeme je grupiranje odjeće po temi. To znači da vješalice s trapericama i majicama trebaju biti s jedne strane ormara, a haljine i uredski setovi s druge strane.

Tako možete točno znati gdje se što nalazi, a vodite se samo time kakvo je vrijeme (vruće, hladno, kišovito itd.) ili za koju se priliku spremate, je li to posao, svakodnevna šetnja, izlazak po gradu… Kad se tako organizirate, jutarnje odijevanje bit će lako i brzo!

N1 pratite putem aplikacija za Android | iPhone/iPad i mreža Twitter | Facebook | Instagram | TikTok.

Kakvo je tvoje mišljenje o ovome?

Budi prvi koji će ostaviti komentar!