Ljude rođene na ove datume čeka sudbinska sreća: Stižu promjene koje će vam obilježiti narednih 12 godina

Lifestyle 15. svi 202410:04 0 komentara
Unsplash/Valerie Elash

Jupiter, planet blagostanja, bogatstva, radosti, sreće i velikodušnosti, 26. svibnja nakon razdoblja od 12 godina ulazi u novi znak Zodijaka - Blizance, i tu će ostati nešto više od godinu dana, odnosno. do 9. lipnja 2025. godine.

Ovo razdoblje će djelomično biti izrazito prosperitetno, posebno u sljedećih mjesec dana, nakon čega će se pokazati da i neće biti tako pozitivno kako se na prvi pogled činilo.

Naime, Jupiter u Blizancima donosi pomalo zbunjujući horoskop, u jednom razdoblju donijet će vam velike prilike, mogućnost da pomaknete granice u nekom području svog života, ostvarite ono čemu već dugo težite ili dosegnete novu razinu u nečemu, a u drugom razdoblju donosi intenzivnu napetost, borbu za novi životni standard i borbu za iskorištavanje prilika koje su vam dane.

Jupiter će biti ovako olujan jer će veći dio svog boravka u Blizancima biti u kvadratu sa Saturnom, što će od kolovoza 2024. donijeti ozbiljne prepreke u realizaciji nekih planova i veliku potrošnju energije i životne snage. Moguće je da ćete se morati boriti za neku novinu i poboljšanje koje vam je stiglo u povoljnom periodu djelovanja Jupitera, odnosno u razdoblju od siječnja do kraja srpnja.

Najveći utjecaj ima na osobe rođene u ovim razdobljima i u ovim godinama:

Prethodni put Jupiter je bio u Blizancima u razdoblju od 22. srpnja 1988. do 30. srpnja 1989., potom od kraja lipnja 2000. do 12. srpnja 2001. i na kraju od 12. lipnja 2012. do 25. srpnja 2013. godine.

Važno je obratiti pažnju na ova razdoblja, jer svi oni koji su rođeni u tim razdobljima, kao i oni koji 2024. godine napune 12, 24, 36, 48, 60, 72 i 84 godine, najviše mogu osjetiti promjene u svojim životima i utjecaj ovog tranzita.

Svi oni ulaze u vrlo specifično razdoblje koje im daje priliku za postavljanje novih ciljeva u karijeri i profesionalnoj sferi te za uspon na društvenoj ljestvici. Ako vam karijera nije prioritet, možete preispitati svoje sklonosti, promijenite prioritet životnih vrijednosti ili ključnih pogleda na svijet.

Vaša životna filozofija doživjet će promjene koje će utjecati na vas u sljedećih 12 godina – zato je ovo razdoblje toliko važno.

Ovo je vaša prilika da stvorite čvrste temelje za budući uspjeh i ne smijete je propustiti.

Također, osobama rođenim u ovim razdobljima u sljedećoj godini mogu se dogoditi sljedeće stvari:

-sklapanje braka

-dolazak prinove

-dolazak unuka

-početak novog koraka u obrazovanju

-početak novog projekta

-kupovina nove nekretnine ili selidba

-promjena posla ili pronalazak prvog posla

-značajan materijalni napredak, toliko da će to utjecati na njihov autoritet i status u društvu, piše Žena.

N1 pratite putem aplikacija za Android | iPhone/iPad i mreža Twitter | Facebook | Instagram | TikTok.

Kakvo je tvoje mišljenje o ovome?

Budi prvi koji će ostaviti komentar!