Ove stvari crpe energiju: Izbacite ih odmah iz spavaće sobe

Lifestyle 21. svi 202419:59 0 komentara
Pixabay/ilustracija

Spavaće sobe su naš prostor u kojem se odmaramo, čitamo knjige, slušamo glazbu, spavamo, odnosno to je naš kutak mira u kojem provodimo puno vremena.

Feng shui ovoj prostoriji pridaje veliku važnost – ako se u spavaćoj sobi nakupi previše negativne i loše energije, to može utjecati na raspoloženje, kreativnost, produktivnost, međuljudske odnose, zdravlje. Mnoge stvari koje držimo u spavaćoj sobi mogu nam se činiti nevažnima, ali one mogu spriječiti protok pozitivne energije.

Zato se riješite ovih predmeta:

Oprema za vježbanje

To posebno vrijedi za one koji vole vježbati u svojim sobama. Naime, primarna funkcija sobe je odmor, opuštanje i uživanje, a oprema za vježbanje donosi energiju koja može doprinijeti pogoršanju međuljudskih odnosa. Može donijeti napetost i iscrpljujuću energiju pa treba izbjegavati držanje utega, traka, sobnog bicikla u prostoriji u kojoj spavamo.

Suho cvijeće

Sve što je suho, osušeno i izgubilo svaki oblik života treba izbaciti! Energija koju će vam donijeti uvelo cvijeće sigurno ne može biti dobra.

spavanje, krevet, san, posteljina, jastučnica, jastuk, spavaća soba
Andisheh A on Unsplash / Ilustracija

Neuredne police i ormari

Neuredan ormar ili bilo koji prostor blokirat će protok pozitivne energije. Ove blokade dodatno utječu na kreativnost, dobro zdravlje, dobre odnose i protok novca. Svako gomilanje stvari koje vam više ne služe, koje su pokvarene ili nemaju svrhu, jednostavno ne donose dobru energiju.

Kaktusi

Ovu simpatičnu biljku najbolje bi bilo držati u dvorištu ili na terasi – feng shui stručnjaci vjeruju da ako ovu biljku držite u kući, može vam donijeti energiju koja remeti harmoniju i sklad.

Za spavaću sobu preporučuje se biljka bambusa koja vam donosi energiju blagostanja i napretka, prenosi krstarica.com.

N1 pratite putem aplikacija za Android | iPhone/iPad i mreža Twitter | Facebook | Instagram | TikTok

Kakvo je tvoje mišljenje o ovome?

Budi prvi koji će ostaviti komentar!