Britney Spears čeka treće dijete

Showbiz 12. tra 202208:14 0 komentara
KEVIN WINTER / GETTY IMAGES NORTH AMERICA / Getty Images via AFP

Pjevačica Britney Spears (40) u ponedjeljak je na Instagramu objavila da je ponovno trudna te da prinovu očekuje sa Samom Asgharijem (28).

Ovo je njezino treće dijete i prvo s Asgharijem, kojega je u objavi nazvala suprugom. Sinove Seana Prestona (16) i Jaydena Jamesa (15) ima iz braka s Kevinom Federlineom.

Spears je napisala kako je primijetila da je dobila na kilaži, no to nije pripisala debljanju zbog pretjerane konzumacije hrane pa je odlučila provjeriti zbog čega je tako.

“I tako sam kupila test za trudnoću i… trudna sam”, napisala je.

vezane vijesti

Samo nekoliko mjeseci nakon završetka kontroverznog 13-godišnjeg skrbništva stvari kreću smjerom koji je Britney dugo priželjkivala.

Skrbništvo je do studenoga imao njezin otac Jamie Spears koji je kontrolirao njezin osobni život i imovinu od 60 milijuna dolara.

Na sudskom ročištu o okončanju skrbništva prošlo je ljeto kazala da bi rado s partnerom Samom Asgharijem osnovala obitelj.

Pjevačica je otkrila i da se ne kani toliko često pojavljivati u javnosti kako paparazzi ne bi mogli zarađivati na njezinim fotografijama.

Pop zvijezda je napisala da je tijekom ranijih trudnoća patila od depresije te da sada shvaća kako su žene u prilici da otvorenije govore o svome mentalnom zdravlju tijekom trudnoće.

“Ovaj put ću svakodnevno prakticirati jogu i širiti ljubav i radost”, napisala je Britney među ostalim.

N1 pratite putem aplikacija za Android | iPhone/iPad i društvenih mreža Twitter Facebook | Instagram