Johnny Depp se vraća kao kapetan Jack Sparrow?

Showbiz 24. stu 202209:08 0 komentara
Jesse Grant / GETTY IMAGES NORTH AMERICA / Getty Images via AFP

Johnny Depp navodno će se vratiti u ulozi kapetana Jacka Sparrowa u franšizi Pirati s Kariba.

Britanski list Sun tvrdi da im je izvor otkrio kako je glumac zakazan za probno snimanje u Ujedinjenom Kraljevstvu u veljači 2023. Informacija je, navode, došla iz produkcije.

“Johnny bi se trebao vratiti kao kapetan Jack Sparrow i trebao bi početi snimati početkom veljače na lokaciji u Velikoj Britaniji koja je stroga tajna”, rekao je izvor britanskom tabloidu Sun.

“Sve je u ranoj fazi i još uvijek nema redatelja vezanog za projekt koji se zove ‘Dan na moru’. Cijeli projekt je obavijen velom tajne i Disney želi sve držati u tajnosti najbolje što može.”

Ni Disney ni sam Depp nisu službeno komentirali glasine.

Ako je istina, povratak bi bio potpuni zaokret od Deppovog prethodnog stava o franšizi. Tijekom suđenja za klevetu s bivšom suprugom Amber Heard, njezin odvjetnik Ben Rottenborn ga je pitao hoće li se ikada vratiti seriji.

“Činjenica je, gospodine Depp, da vam Disney dođe s 300 milijuna dolara i milijunom alpaka, ništa na ovom svijetu ne bi vas natjeralo da se vratite i radite s Disneyem na filmu Pirati s Kariba? Točno?”, pitao je tada odvjetnik, a Depp je odgovorio: “To je istina, gospodine Rottenborn.”

U kolovozu je otkrivena i Deppova prva filmska uloga od pobjede na suđenju. U filmu Jeanne du Barry glumit će kralja Luja XV. Prva slika iz filma prikazivala je Deppa s povezom na očima iz profila, odjevenog u kraljevsku odoru i s bijelim puderom na licu.

Francuska glumica Maïwenn režira film i glumit će u drami koja je inspirirana životom Jeanne du Barry, koja je bila posljednja kraljevska ljubavnica kralja Luja XV. na dvoru u Versaillesu.

N1 pratite putem aplikacija za Android | iPhone/iPad i društvenih mreža Twitter Facebook | Instagram.

Kakvo je tvoje mišljenje o ovome?

Budi prvi koji će ostaviti komentar!