Lepa Brena upozorila na prevaru koja se veže uz njeno ime: “Podnijet ću sve pravne sankcije”

Magazin 27. ožu 202410:44 0 komentara
Antonio Ahel/ATAImages/PIXSELL

Lepa Brena zaprijetila je pravnim sankcijama nakon što je saznala da je jedan brend upotrijebljavo njezin lik i djelo u svrhe svoje promocije.

Regionalna zvijezda Lepa Brena našla se u problemu kada je shvatila da se njezin lik i djelo zloupotrebljavaju u svrhe reklamiranja lijeka protiv dijabetesa.

“Želim vas obavijestiti da se u javnosti reklamira preparat, odnosno kapsule, koji koriste moj lik, koristeći intervju koji im nikada nisam dala. Upozoravam vas da se njime nisam liječila i zbog toga ću podnijeti sve pravne sankcije”, poručila je Brena.

Inače, Lepa Brena bila je apsolutna kraljica bivše Jugoslavije, a sada je na društvenim mrežama opet postao apsolutni hit njezin gaf na pozornici.

Naime, 23. ožujka 1983. godine nastupala je u Mostaru, gdje je na pozornici tijekom izvedbe pjesme “Duge noge za igranje” doživjela nezgodu, piše Dnevnik.hr.

Dok je plesala, Brena je toliko jako dignula nogu u zrak da se lupila u glavu i pala na pod. No brzo je ustala i nastavila pjevati kao da se ništa nije dogodilo, a snimka je ostala zauvijek zapamćena u njezinoj karijeri.

Od toga trenutka prošla je 41 godina, a čini se kako taj Brenin nastup nikada neće pasti u zaborav jer je dokazano da je iz godine u godinu sve veći i veći hit koji se dijeli na društvenim mrežama.

N1 pratite putem aplikacija za Android | iPhone/iPad i mreža Twitter | Facebook | Instagram | TikTok.

Kakvo je tvoje mišljenje o ovome?

Budi prvi koji će ostaviti komentar!