Princ William šokirao kupce u supermarketu

Showbiz 06. pro 202316:10 1 komentar
Liam McBurney / POOL / AFP

Ovog utorka princ William pridružio se prodavaču časopisa u dućanu Tesco, a cilj je bio podići svijest o ugroženosti beskućnika. Dobro raspoloženje podijelio je i na društvenim mrežama te pozvao sugrađane da se uključe u akciju.

Članovi kraljevske obitelji posebno su osjetljivi na ugrožene skupine, a princ William i Kate Middleton često ih posjećuju podižući svijest o važnosti pomoći tim skupinama. Britanski prijestolonasljednik ovaj se put pridružio beskućnicima te pomogao u prodaji časopisa “The Big Issue”. Iznos od prodaje koristi nezbrinutim i ranjivim osobama diljem Ujedinjenog Kraljevstva, a William je još jedanput pokazao svoju srdačnost, prenosi tportal.

Princ se ovog utorka pridružio jednom od prodavača u trgovini Tesco u Hammersmithu, a na društvenim mrežama William je napisao: “Sjajno je vratiti se s Daveom i ponovno prodavati najnovije izdanje The Big Issue! Pronađite najbližeg dobavljača ove blagdanske sezone.”

Ovo nije prvi put da se princ uključuje u akciju prodavanja časopisa, a prvi put dogodio se u lipnju 2022.

Dave Martin, kojem ovo nije prvi put da prodaje časopis s Williamom, komentirao je raspoloženje princa: “Bilo je nadrealno, ali bio je tako prijateljski raspoložen. Bio je zabrinut za mene i za beskućnike. Bilo je dobrih vibracija od svih bio je to sjajan dan.”

Beskućništvo je ključni fokus filantropskog rada princa Williama, a brigu za tu ugroženu skupinu naslijedio je od majke. Brinući se za stanje onih koji ne uživaju u blagostanju poput njegove obitelji, William je prošle godine otkrio kako je bilo pridružiti se prodavaču časopisa.

“Želio sam doživjeti drugu stranu i vidjeti kako je to biti Big Issue dobavljač. Vrijeme mi je doista otvorilo oči. Imao sam sreće što sam se pridružio Daveu jednog toplog, sunčanog dana u lipnju. Ljudi su prepoznali poznato lice i rado su mi dali vrijeme. Ali to nije slučaj s velikom većinom prodavača Big Issuea, koji prodaju tijekom cijele godine – uključujući i tmurne zimske mjesece – a prolaznici im jedva daju drugi pogled”, napisao je tada apelirajući na sugrađane da obrate pozornost na ugrožene skupine oko sebe.

Dave Martin otkrio je da su on i princ William u kontaktu još od lipnja, a priznao je da su razmijenili božićne čestitke i prošle godine i danas.

N1 pratite putem aplikacija za Android | iPhone/iPad i mreža Twitter | Facebook | Instagram | TikTok.

Kakvo je tvoje mišljenje o ovome?

Pridruži se raspravi ili pročitaj komentare