Što znači nova tetovaža na dekolteu Angeline Jolie?

Magazin 20. lip 202416:20 0 komentara
ANGELA WEISS / AFP

Holivudska glumica Angelina Jolie pozirala je sa svojom 15-godišnjom kćeri Vivienne na crvenom tepihu na dodjeli nagrada Tony 2024., koja se dodjeljuju za postignuća u američkom kazalištu.

Odjevena u raskošnu plišanu tirkiznu haljinu marke Versace, Angelina Jolie izgledala je poput kipa grčke božice. Toaletu je stilizirala odgovarajućim zlatnim prstenjem, tirkiznim narukvicama i velikom srebrnom narukvicom brenda “Alexis Bittar”, piše RTS.

Vivienne, jedna od blizanki koje je dobila iz braka s Bradom Pittom, bila je odjevena u istu kombinaciju boja – bijelu košulju i tamno tirkizne hlače, prsluk i leptir mašnu, a bile su tu i crne tenisice “converse” razbiti monotoniju.

Nova tetovaža laste u letu, na sredini prsa popularne glumice, privukla je veliku pažnju. Ovaj motiv vrlo je popularan u salonima za tetoviranje i simbolizira slobodu. Ptica u letu metaforički predstavlja težnju ka višim ciljevima i slobodi duha, ali, kao i svaka tetovaža, može imati i individualno značenje. Mnogi nagađaju da je riječ o slobodi koju je dobila nakon razvoda od holivudske zvijezde Brada Pitta.

Osim u njihovu ljepotu, sve su oči bile uprte u majku i kćer u usklađenim kombinacijama upravo zbog drame s Bradom Pittom. Vivienne, koja je također bila asistentica produkcije na mjuziklu “The Outsiders”, koji je producirala njezina mama, nedavno je odbacila očevo prezime, Pitt. Njihova prva biološka kći, Shiloh, učinila je isto nakon svog 18. rođendana.

Njihova usvojena kći, Zahara, također se odrekla Bradovog prezimena prošlog studenog kada je primljena u AKA sestrinstvo koledža. Tada se ova 19-godišnja studentica predstavila kao Zahara Marley Jolie.

N1 pratite putem aplikacija za Android | iPhone/iPad i mreža Twitter | Facebook | Instagram | TikTok.

Kakvo je tvoje mišljenje o ovome?

Budi prvi koji će ostaviti komentar!