Srbin prvi put otišao u Makarsku, iznenadio reakcijom: “A rekli su mi…”

Magazin 21. kol 202313:24 1 komentar
Unsplash

Cijene na hrvatskoj obali ovih su dana glavna tema domaćih i svjetskih medija, svi pričaju kako je skupo i kako može biti neugodnih iznenađenja.

Zato se u toj lavini negativnih iskustava posebno istaknula objava na Twitteru osobe koja se potpisuje kao dr. radiolog, koja je nizom fotografija iz Makarske pokazala njezine glavne prednosti, ali i da su cijene tamo zapravo malo drugačije od onih s kojima se suočavaju građani u Srbiji, odakle taj korisnik Twittera dolazi.

“Prvi put ljetujem u Makarskoj u Hrvatskoj. Milijun ljudi mi je reklo ‘gdje ćeš ti tamo, preskupo je, pazi što pričaš i ostale gluposti… Kad ono ide niz”, započeo je svoje viđenje hrvatske obale.

“Spoj svih mora na kojima ste ikada bili. Ta boja, opuštenost, oslikani borovi, to je nestvarno i potrebno je vidjeti. Rivijera podsjeća na crnogorsku, ali nema privatnih plaža sa suncobranima uz vodu. Ne! Ručnik i možeš gdje hoćeš i kako hoćeš. Čišću vodu nikad nisam vidio”, rekao je, a zatim prešao na cijene – uz neizostavnu fotografiju računa iz restorana, piše Nova.rs.

“Ne znam što je ovdje skupo kad su cijene kao u Beogradu. Za mene je to sramota. Prije neki dan sam ispod tornja na Avali platio račun za tri osobe 6000 dinara (op.a. 51,15 eura). Po piće i jelo i jedna šopska od 450 dinara!?”, prokomentirao je.

Kaže i da su cijene u trgovinama iste kao i u srpskim supermarketima, a za kraj se osvrnuo i na “sigurnosna upozorenja”.

“Nitko nikoga ne šljivi pet posto. Čega se trebam čuvati? Od zla koje je nastalo prije nego što sam progledao i koje se već 30 godina prenosi na budale zarad ne znam koje svrhe. Zbogom”, poručio je u objavi koja je izazvala veliku pozornost na Twitteru.

N1 pratite putem aplikacija za Android | iPhone/iPad i mreža Twitter | Facebook | Instagram | TikTok.

Kakvo je tvoje mišljenje o ovome?

Pridruži se raspravi ili pročitaj komentare