N1 komentar: Pupovčeva prijetnja da neće glasati za Šveba zvuči isprazno

N1 Komentar 20. lis 202108:32 > 09:08 0 komentara
N1

Donosimo jutarnju analizu naše Katarine Brečić.

Teško  da oporba išta više može učiniti da spriječi izbor novog glavnog ravnatelja HRT-a. Poslovnički nema puno mogućnosti, može tražiti stanke, ali to će samo produljiti glasanje za pola sata ili sat vremena. Onda bi trebao biti izabran ravnatelj.

Teško je očekivati da je oporba spremna opet okupirati sabornicu kao što je to učinila prošli tjedan. U ponedjeljak je ponovljeno glasanje, jučer smo gledali raspravu, a danas bi trebali vidjeti izbor novog ravnatelja.

Koalicijski partneri nisu sretni izborom, tvrde da je on izbor ministrice, a ni svi u HDZ-u nisi sretni što ga ona gura.

Milorad Pupovac jučer je rekao da u SDSS-u nisu odlučili za koga že glasovati jer nitko ne može imati bjanko podršku nakon uhićenja Kazimira Bačića. Pupovčeva prijetnja zvuči isprazno jer ne vjerujem da bi HDZ stavljao na glasanje točku za koju neće imati podršku. Uostalom, kad bismo dobili kunu za svaki pokušaj Milorada Pupovca da nešto dobije, sa svakm porukom da neće podržati neki prijedlog HDZ-a, imali bismo podosta kuna.

N1 pratite putem aplikacija za Android | iPhone/iPad i društvenih mreža Twitter Facebook | Instagram.

Kakvo je tvoje mišljenje o ovome?

Budi prvi koji će ostaviti komentar!