Osma epizoda serijala N1(DIS)info: Amerika 2024.

N1(DIS)INFO 08. tra 202411:38 0 komentara

U super izbornoj godini, u vremenu geopolitičkih napetosti, u svijetu post-istina – Amerika bira. Politika laži i bijes podijelili su zemlju slobodnih i dom hrabrih još prije dva izborna ciklusa, a sve je kulminiralo 6. siječnja 2021. napadom Trumpovih pristaša na Kongres.

Snimatelj: Vjeko Pavelka

N1(DIS)info, petak, 5.4. u 21h

U specijalnoj emisiji N1(DIS)info o američkim izborima, razmatramo koliko i kako dezinformacije utječu na kampanju, koliko i kako su dezinformacijski prostori u Americi i Europi povezani uoči izbora 2024.

Za N1 Disinfo govore najveći američki stručnjaci za dezinformacije, geopolitiku, političke kampanje, nacionalnu sigurnost, novinari i analitičari.

Autorica: Ivana Dragičević

Snimatelj: Vjeko Pavelka

N1(DIS)info, petak, 5.4. u 21h

Projekt ADMO je sufinanciran sredstvima Europske unije, iz programa Digitalna Europa.

N1

Izraženi stavovi i mišljenja odnose se na Adria News i ne odražavaju nužno stavove Europske unije ili Izvršne agencije za zdravlje i digitalno gospodarstvo (HADEA). Za njih se ne mogu smatrati odgovornima ni Europska unija ni tijelo koje dodjeljuje potporu. Ovaj je projekt financiran iz Programa Europske unije za digitalnu Europu, u okviru Ugovora o dodjeli bespovratnih sredstava 101083909.

N1 pratite putem aplikacija za Android | iPhone/iPad i mreža Twitter | Facebook | Instagram | TikTok.

Kakvo je tvoje mišljenje o ovome?

Budi prvi koji će ostaviti komentar!