Ponoš: Ovo je početak kraja Vučića! Sljedeće izbore nećemo čekati 4 godine

Regija 04. tra 202207:211 komentar
Izvor: N1

Srbijanski kandidat na predsjedničkim izborima Zdravko Ponoš, koji je prema preliminarnim rezultatima osvojio 11,3 posto glasova, izjavio je sinoć kako su on i opozicijska lista Ujedinjeni za pobjedu Srbije pobijedili u urbanim sredinama u toj zemlji i da su ovi izbori početak kraja Srpske napredne stranke predsjednika Aleksandra Vučića.

“Pokušali smo pokazati da je moguće baviti se politikom bez laži. Da je moguće ne koristiti govor mržnje, pristojno razgovarati i s političkim protivnicima, u okviru prostora koji smo imali na raspolaganju. Imao sam ulicu i nešto malo medija”, rekao je Ponoš.

Dodao je da su sudjelovanjem na izborima uspjeli “upaliti svjetlo” u Srbiji.

“Građani, koji su navikli da žive u polumraku, i navikavali se na takav ambijent , nakon upaljenog svjetla vidjeli su ambijent koji je ustvari jedna polupana Srbija”, rekao je Ponoš.

Izjavio je da su građani vidjeli sebe “osiromašene” i da je to bio razlog velikog broja birača na izborima.

“Najveći domet ovih naših izbora i sudjelolvanja na njima je to što smo razbili strah. Ljudi su izašli. Drugi važan domet našeg sudjelovanja na izborima to što smo pokrenuli nadu i mi sad više nemamo pravo da tu nadu prokockamo. Ovi izbori su početak kraja Srpske napredne stranke i Aleksandra Vučića. Sljedeće izbore nećemo čekati četiri godine, bar ne parlamentarne. Mi nećemo i ne možemo izdati građane Srbije”, rekao je Ponoš.

Komentari

Vaš komentar