VIDEO Iz protesta napustio sučeljavanje pa promašio stepenicu i srušio stol

Regija 22. tra 202214:50 > 15:08 2 komentara
N1

Jučerašnje predizborno sučeljavanje na RTV Sloveniji obilježio je pad predsjednika SNS-a i prerani odlazak predsjednika stranaka lijevog centra.

Ovaj “cirkus”, kako su sukob opisali predsjednici političkih stranaka, snažno je odjeknuo među korisnicima društvenih mreža. Neki su napisali da tako dobar “zabavni program” odavno nisu gledali.

Na sučeljavanju su sudjelovali predsjednici SDS, NSi, Povežimo Slovenijo, Gibanja Svoboda, SD, Levice, LMŠ, SAB, SNS, Naša budućnost i Dobra država te predstavnik stranke Naša dežela.

Gosti su skakali, svađali se i vrijeđali jedni druge, a voditelj Igor Pirkovič nije imao previše kontrole tijekom emisije.

U nastavku emisije Zmago Jelinčič, čelnik ultranacionalističke Nacionalne stranke, protestno je napustio studio, ali je pao s pozornice.

Predsjednik Slobodarskog pokreta Robert Golob, koji je putem videolinka sudjelovao, upitao je: “Je li još živ?”

Jelinčič je odgovorio: “Nažalost.”

Kasnije navečer Jelinčič je za MMC rekao da srećom nije ozlijeđen, čemu je, prema njegovim riječima, pomoglo i to što je svojedobno trenirao borilačke vještine. Kako je objasnio, začuo se jak prasak kada je pao zbog stolice u koju je udario.

N1 pratite putem aplikacija za Android | iPhone/iPad i društvenih mreža Twitter Facebook | Instagram.