Cate Blanchett prekinula intervju zbog ''glupog'' pitanja

Showbiz 26. ožu 201512:33 > 12:40
Izvor: EPA/MICHAEL KAPPELER

Cate Blanchett odazvala se intervjuu s australskim voditeljem Jonathanom Hylaom kako bi razgovarala o svom predstojećem filmu ''Pepeljuga''. Problem je bio što voditelja očito nije zanimalo ništa vezano za film.

Nakon što je poznatu glumicu pitao koje joj je najdraže piće, uz još poneko trivijalno pitanje, glumica je samoinicijativno pokušala skrenuti razgovor na tematiku koja je vezana za film.

PROČITAJTE JOŠ

”Počnimo ponovo”, rekla je glumica pruživši ruku voditelju. No on je nastavio dalje po svome.

”Ozbiljno pitanje: kako si uspjela natjerati mačku da ide kud želiš dok si je vodila na uzici? Ja sam pokušao staviti mačku moje djevojke na uzicu i to jednostavno nikada ne upali u mom slučaju”, rekao je Hyla komentirajući scenu u filmu u kojoj Blanchett hoda dok vodi mačku na uzici.

”To je tvoje pitanje?! To je tvoje j***** pitanje?”, pitala ga je glumica prije no što je prekinula intervju.

Ovo nije prvi put da je Blanchette reagirala na ovaj ili sličan način kada bi joj netko postavio pitanje koje joj se ne sviđa. Na dodjeli Zlatnog gobusa u siječnju 45-godišnja glumica burno je reagirala kada su je kamermani snimili u krupnom planu. Smatrala je to seksizmom  pa je kamermane upitala ”Sviđa li vam se to?”.

https://youtube.com/watch?v=QgpXPOJ7Gro