Totti se potukao sa Spallettijem i odlazi iz Rome?

Nogomet 18. tra 201614:18 > 14:25
Izvor: REUTERS

Novi sukob u svlačionici Rome i ponovno su glavni akteri legendarni kapetan Francesco Totti i trener Luciano Spalletti.

Roma je u Bergamu protiv Atalante odigrala 3:3, a bod Rimljanima donio je upravo Totti svojim 301. golom u karijeri, ali Spalletti je bio ljut zbog dva prokockana boda.

“Deset godina niste osvojili ništa, poput budala ste”, urlao je Spalletti u svlačionici, tvrde talijanski mediji.

I dok su ostali nogometaši trećeplasirane momčadi Serie A mirno slušali Spallettijev govor, kapetan se usprotivio, te dodatno razljutio trenera.

“Ti začepi! Ti nisi taj koji može govoriti. Ne daješ primjer suigračima tako što kartaš po sobama do dva ujutro”, rekao mu je Spalletti.

Spalletti: Nije bilo tučnjave, a ni Totti nam nije donio bod

Neki talijanski mediji tvrde da je nakon tih riječi čak došlo do tučnjave između Tottija i Spallettija, no trener Rome je to demantirao, prenosi Index.hr.

“Morao sam im reći da sam nezadovoljan igrom, ali tučnjave nije bilo. Pa nikad ne bih udario svog igrač”, izjavio je Spalletti koji je nakon utakmice poručio “da bod Romi nije donio Totti, koji je samo imao jedan dobar udarac, već momčad koja mu je namjestila taj gol.”

Ipak, svi su složni da je ovo Tottijev kraj u Romi, budući da ima malu minutažu, te da mu ovo nije prvi sukob sa Spallettijem, koji ga je čak jednu utakmicu izbacio iz momčadi.

U tom sukobu navijači su stali na Tottijevu stranu, koji je čak zaplakao kada se Olimpicom na utakmici s Palermom zaorilo: Samo je jedan kapetan!

Danas Spallettija zbog sukoba s Tottijem, koji je cijelu karijeru u Romi, očekuje sastanak sa čelnicima kluba.

https://youtube.com/watch?v=vKkHfXLauag