Veterani: I Zagreb i Cibona su brendovi, zaslužuju bolje!

Košarka 14. sij 202414:28 0 komentara

U TNT-u smo danas razgovarali o jednoj temi koja rijetko dogura na naslovnice, tek kad poneki veteran, navijač ili entuzijast pošalje priopćenje ili pokrene akciju spašavanja. Priča o sportskim klubovima NK Zagreb i KK Cibona priča je o načinu na koji je funkcionirala vlast u Zagrebu pod Milanom Bandićem, a za TNT su je ispričali dugogodišnji predsjednik Zagreba Ante Vrdoljak i dugogodišnji direktor Cibone Bože Miličević.

Ante Vrdoljak je podsjetio da je NK Zagreb iz prve dospio u petu nogometnu ligu bez da je tko postavio pitanje odgovornosti trenera i uprave, u ovom slučaju kako je istaknuo OPG-a jedne obitelji.

“Je li se itko zapitao postoji li Skupština tog kluba koji je Udruga građana u stvarnosti, tko su ti ljudi, kako funkciniraju, zašto im je prihvatljivo da klub iz prve dospije u petu ligu, jesu li se pobunili? Što radi Ured za Opću upravu, što rade inspekcije – to su sve pitanja na koja mi nemamo odgvor niti komunikaciju iz Grada”, rekao je Vrdoljak.

Dodatno je pitanje kampa na Kajzerici koji je sagradio Grad, klub napravio neke preinake i sad su na sudu.

Kada je riječ o Ciboni, klubu treba milijun eura da se dovede na nulu, smatra bivši direktor koji je otišao s te pozicije 2008. Detaljno je opisao pritiske i način na koji je Grad pod tadašnjom upravom vodio klub i bavio se nekretninama.

Cijelo gostovanje u Točki na tjedan pogledajte u videu.

N1 pratite putem aplikacija za Android | iPhone/iPad i mreža Twitter | Facebook | Instagram | TikTok.

Kakvo je tvoje mišljenje o ovome?

Budi prvi koji će ostaviti komentar!