Zlatni Pavić i Mektić: Presretni smo, ovo je veliki rezultat za Hrvatsku

Ostali sportovi 30. srp 202114:36 komentar
Nikola Mektić, Mate Pavić
Vincenzo PINTO / AFP

Osvajači olimpijskog zlata Nikola Mektić i Mate Pavić slavili su u finalu protiv drugog hrvatskog para, Marina Čilića i Ivana Dodiga rezultatom 6-4, 3-6, 10-6.

“Teško je objasniti kakav je osjećaj, što god odgovorimo mislimo da ne izražava kako treba naše osjećaje. Presretni smo, stvarno smo presretni. Imamo zlatnu medalju”, rekao je Pavić.

VEZANA VIJEST

“Sanjaš o ovako nečemu… Ma ni da sanjaš, to je preveliko, sanjaš da ćeš nastupiti! Emocije su pomiješane. Tek u susretu s trenerom i priajteljima mislim da će nam doći do glave koliko smo nešto veliko napravili”, dodao je Mektić.

Pavić ističe da je bilo neobično igrati bez publike.

“Igramo kvalitetno, imamo dobru energiju, razumijemo se, uživamo u turniru i mislim da je to tajna”, kazao je Mektić o sjajnim predstavama prvih nositelja.

“Povijesni uspjeh. Volio bih iskoristiti priliku da čestitamo i našem izborniku koji se puno dao i za nas i njih pa mislim da je i on zaslužan za naše rezultate. Čestitke i Čiliću i Dodigu, jedno srebro i jendo zlato – to je jedan veliki rezultat za Hrvatsku”, istaknuo je Pavić.

N1 pratite putem aplikacija za Android | iPhone/iPad i društvenih mreža Twitter Facebook | Instagram.