Policajac nacrtao crte na covid testu da bi mogao otvoriti bolovanje

Svijet 21. lip 202211:38
Izvor: Pexels

Policijski pripravnik u Lancashireu u Velikoj Brtaniji nacrtao je crte na kućnom testu za covid u pokušaju da si osigura slobodne dane.

Ahmed Anwari rekao je nadređenom policajcu u policiji Lancashirea da mora ostati kod kuće u prosincu zbog pozitivnog rezultata testa. Kada su ga pitali za dokaz, postalo je jasno da je test “ručno izmijenjen”, rečeno je na njegovom saslušanju o neprimjerenom ponašanju. Utvrđeno je kako je Anwari, koji je podnio ostavku u policiji ubrzo nakon što je uhvaćen, počinio tešku povredu dužnosti.

VEZANE VIJESTI

Nakon što je poslao fotografiju svog lažnog pozitivnog testa, Anwari je pozvan da se testira još jednom tijekom internetskog sastanka. Zatim je ponovno lažno tvrdio da je zabilježio pozitivan rezultat. Nakon toga, Anwari je ipak priznao da je lagao o testovima kako bi mogao ostati kod kuće prema tadašnjim pravilima samoizolacije. Dao je ostavku sljedećeg dana.

Glavni pozornik Chris Rowley utvrdio je da je bivši pripravnik prekršio standarde profesionalnog ponašanja i pritom počinio tešku povredu dužnosti, piše BBC.

N1 pratite putem aplikacija za Android | iPhone/iPad i društvenih mreža Twitter Facebook | Instagram.

Komentari

Vaš komentar