VIDEO | Nesreća na autocesti izazvala kaos: Promet blokirala cijela – kuća

Svijet 26. svi 202310:16
Pixabay / Ilustracija

Četiri osobe su ozlijeđene nakon što se mobilna kućica izvrnula na međudržavnoj cesti 485 u zapadnom dijelu američkog Charlottea u četvrtak ujutro.

Nesreća se dogodila na petlji I-485, a glavni “akter” bila je traktorska prikolica koja je prevozila mobilnu kućicu, prenosi WSOCTV.

Mobilna kuća je bila razbijena, a ispod nje su se mogli vidjeti automobili.

Vatrogasci su upozorili vozače na tom području da očekuju značajne gužve i da koriste alternativne rute. Hitna pomoć Meklenburga je priopćila da su četiri osobe ozlijeđene, ali da nemaju teže ozljede.

“Transportni kamion Clayton koji je prevozio proizvedenu kuću sudjelovao je u nesreći na I-485 u blizini Charlottea. Potvrđujemo da nijedan naš zaposlenik nije ozlijeđen u nesreći”, javili su iz tvrtke koja je izgradila kuću, Clayton Homes.

Svakako je neobično vidjeti kuću nasred ulice. Bobby Thompson živi pokraj autoceste. “Vrlo sam iznenađen što vidim kuću na sred ceste I-485”, rekao je.

Kako bi raščistili mjesto događaja, ekipe su dovezle još jedan kamion s ravnom platformom da podignu kuću. Međudržavna cesta ponovno je otvorena u poslijepodnevnim satima.

N1 pratite putem aplikacija za Android | iPhone/iPad i mreža Twitter | Facebook | Instagram | TikTok.

PROČITAJTE JOŠ