10 zvijezda koje bi mogle imati veliki transfer nakon SP-a, na popisu dva Hrvata

Vijesti 16. pro 202214:51 0 komentara
REUTERS/Paul Childs

SkySports je izdvojio deset igrača sa Svjetskog prvenstva u Kataru koje bi mogle imati veliki transfer nakon dobrih nastupa na ovom turniru. Britanci pišu da bi upravo te zvijezde mogle prijeći u Premier ligu, a na popisu su i dva Hrvata.

Jude Bellingham

Bellingham trenutno igra za Borussiju Dortmund, a Britanci pišu da će ovaj 19-godišnjak odluku o karijeri donijeti na temelju nogometnih razloga, a ne na osnovu ega ili novca. Jedna od mogućih destinacija je Liverpool, piše SkySports.

Cody Gakpo

Sjajni Nizozemac je mnoge oduševio nastupima na SP-u, a čini se da je privikao pažnju i Manchester Uniteda. Trenutno nosi dres PSV-a, a već se od ranije povezivao s Leedsom i Southamptonom.

VEZANA VIJEST

Adrien Rabiot

Rabiot je trenutno u talijanskom Juventusu, a za njegove je usluge zainteresiran Manchester United. Budući da je Cristiano Ronaldo napustio Manchester, postavlja se pitanje hoće li ga možda Rabiot zamijeniti.

Yunus Musah

Reprezentativac SAD-a trenutno je u Vanlenciji, a kako piše SkySports, u utrci za ovog 19-godišnjaka su Arsenal, Liverpool i Chelsea.

Pau Torres

Igrač Španjolske i Villarreala bio je na meti Manchester Uniteda i Tottenhama i prije SP-a, a Britanci sada pišu da bi njegova nova destinacija mogla biti Villa Park (Aston Villa).

Sofyan Amrabat

Cijela marokanska momčad imala je impresivne nastupe na SP-u, a Amrabat koji sada nastupa za Fiorentinu, mogao bi karijeru nastaviti na Otoku i to u dresu Liverpoola.

Joško Gvardiol

SkySports piše da su brojni hrvatski igrači odigrali impresivno i izborili polufinale pobjedom protiv favorita Brazila. Jedan od onih koji je najviše oduševio nastupima je mladi 20-godišnji Joško Gvardiol koji je trenutnu u RB Leipzigu. Britanci navode da je Gvardiol uz iskusnog Dejana Lovrena bio “maršal obrane” te da se to odrazilo i primljene pogotke – hrvatska je obrana primila samo tri gola u pet utakmica na SP-u.

VEZANA VIJEST

Gvardiol je oduševio nekoliko europskih velikana i u svoje redove ga žele dovesti Manchester United, Manchester City i Chelsea. Međutim, SkyGerman pak navodi da se Gvardiol u leipzigu ostati do ljeta 2023. godine.

Enzo Fernandez

Vezni igrač Benfice je upisao tri nastupa na SP-u, pri čemu je dva puta ušao s klupe i upisao je dva gola protiv Meksika. Čini se da je za njegove usluge zainteresiran Manchester City.

Dominik Livaković

SkySports piše da će Livaković, zahvaljujući obranama u dva raspucavanja penala iz kojih se izdigao kao heroj s ukupno četiri obrane, zasigurno biti na radarima klubova diljem Europe. Čini se da je sjajnim obranama na SP-u privukao pažnju i Wolvesa.

Goncalo Ramos

Igrač Benfice umjesto Ronalda je predvodio napad protiv Švicarska i upisao je tri pogotka u toj utakmici, što je zasigurno privuklo interes velikih klubova. Najprije je za njega bio zaintersiran Newcastle, a čini se da se u utrku za njegove usluge uključio i Manchester United.

N1 pratite putem aplikacija za Android | iPhone/iPad i društvenih mreža Twitter Facebook | Instagram.

Kakvo je tvoje mišljenje o ovome?

Budi prvi koji će ostaviti komentar!