A1 isključuje N1 i Sport Klub

Vijesti 15. ožu 202110:11 > 29. ožu 2021 07:08 76 komentara
N1

Gledatelji koji u Hrvatskoj koriste usluge operatera A1 od 29. ožujka neće moći gledati kanale United Media – N1 i Sport Klub, jer s tom kompanijom nije postignut dogovor o nastavku suradnje.

Jako smo iznenađeni odlukom operatera A1 o neobnavljanju ugovora o distribuciji kanala, posebno imajući u vidu da su im ponuđeni apsolutno isti uvjeti koji su važili i do sada.

S njima smo surađivali dugi niz godina i žao nam je što ta suradnja nije nastavljena, usprkos dobroj volji s naše strane da do toga dođe.

Građani koji koriste njihove usluge već od kraja ožujka više neće biti u prilici pratiti najvažnije dnevne događaje na vodećem informativnom kanalu N1, ali ni gledati vrhunski sportski program na SK kanalima, posebno utrke Formule 1 koje počinju, a čije pravo prijenosa u Hrvatskoj ima Sport Klub.

Televizija N1 je ekskluzivni partner globalnog televizijskog news kanala CNN, u realnom vremenu izvještava o svim najvažnijim događajima, a njihove kamere su uvijek tamo gdje se događa nešto bitno. Vrhunski tim profesionalnih novinara godinama priprema prepoznatljive talk show i političke emisije, razgovara s relevatnim sugovornicima, analizira situacije i nudi građanima pravovremene, točne i nepristrane informacije.

S druge strane, Sport Klub je godinama unazad sinonim za najbolji sportski kanal. Pored utrka Formule 1 koje su novitet u Hrvatskoj, svoj program su od ove godine obogatili i prijenosima njemačke Bundeslige i Bundeslige2. U standardnoj ponudi je i Premier liga i FA kup, a gledatelji na SK kanalima mogu pratiti i MOTO GP trke, Euroligu i Eurokup, vrhunski tenis na ATP turnirima i Wimbledonu kao i NFL.

Korisnici A1 također neće moći gledati ni dječje kanale Pikaboo i Vavoom.

Svi kanali United Media su dostupni u ponudi Hrvatskog Telekoma i Total TV-a.

N1 pratite putem aplikacija za Android | iPhone/iPad i društvenih mreža Twitter Facebook | Instagram.

Kakvo je tvoje mišljenje o ovome?

Pridruži se raspravi ili pročitaj komentare