Milanović i Komadina će se naći na TV sučeljavanju?

Vijesti 19. velj 201608:49 > 08:51
Goran Kovacic/PIXSELL

Svaki od kandidata dobit će za kampanju iz stranačkih izvora po 120 tisuća kuna, a neslužbeno se doznaje da će biti upriličeno i barem jedno TV sučeljavanje, piše Novi list.

Svoju turneju obilaska članstva predsjednik SDP-a Zoran Milanović nastavio je u PGŽ, a nakon Rijeke, Opatije i Raba, sinoć je bio u Crikvenici i Kastvu.

Na oba mjesta odaziv je bio dobar, a dominirale su teme rada Milanovićeve vlade i politika koje su se tada provodile, sadašnjeg rada u Saboru te posebno postizbornih pregovora s Mostom jer članove, kako se saznaje, svugdje najviše zanimaju okolnosti u kojima je SDP na kraju ipak ostao bez mogućnosti da formira vlast.

– Zbog ovako loše vlasti, koju zapravo teško i možemo zvati vlašću, to je prije jedan kaotičan incident, predsjednik SDP-a mora biti čovjek koji je spreman u svakom trenutku biti predsjednik vlade, rekao je Milanović, prenosi Novi list.

Drugi kandidat za predsjednika SDP-a Zlatko Komadina sa članstvom u Rijeci sastat će se u ponedjeljak u stranačkim prostorijama u Adamićevoj, a da se u stranci pazi da međusobne optužbe u kampanji ne eskaliraju, potvrđuje podatak da su se u srijedu sastali vodeći ljudi dva stožera, Siniša Hajdaš Dončić i Rajko Ostojić, koji su dogovorili tehničke detalje unutarstranačke kampanje – pravo na financiranje skupova, korištenje stranačke infrastrukture itd. Kako je poznato, izbori su 2. travnja, a dosad je Milanović skupio preko 7.000 potpisa, a Komadina oko 4.000, no rok traje do kraja veljače, a potreban broj je tisuću, tako da su obojica već stekli uvjete za sudjelovanje na izborima.