Matić: Ili sam postavio ljestvicu previsoko ili sam budala!

Vijesti 04. ožu 201611:27 > 11:43
N1

Bivši ministar branitelja Predrag Matić zamoljen je za komentar činjenice da je radno mjesto koje je napustio već mjesec dana prazno.

“Ili sam postavio ljestvicu previsoko, ili sam jedina budala koja je prihvatla taj posao”, kazao je Predrag Matić, javlja naša Tina Kosor Giljević.

Vladajući se, naime, ni mjesec dana nakon što je zbog marifetluka vezanih za prebivalište smijenjen Matićev nasljednik Mijo Crnoja, nisu dogovorili oko novog ministra branitelja.

Tomislav Karamarko, predsjednik HDZ-a, mimo je procedure i Vijeća za suradnju, u medijima kandidirao Milijana Brkića, od kojeg Most zazire zbog njegovog plagiranja diplomskog rada. Karamarko inzistira do te mjere da se nagađa kako možda podvaljuje Brkiću, jer bi se ovaj mogao na unutarstranačkim izborima okrenuti protiv svog dugogodišnjeg suradnika i aktualnog šefa HDZ-a.

HDZ-ovac Josip Đakić izjavio je kako će danas razgovarati s premijerom o novom ministru branitelja, jer je pozvan kao predsjednik HVIDRA-e u Banske dvore.

Miodrag Demo, koji podržava Vladu zajedno s ostatkom Liste Milana Bandića, a za kojeg se nagađalo da bi mogao naslijediti Crnoju, kazao je u Saboru: “Ja već četiri tjedna upozoravam da se treba imenovati ministar branitelja, žalosno je da nemamo ministra, Brkić ima moju potporu”.

N1 pratite putem aplikacija za Android | iPhone/iPad i društvenih mreža Twitter | Facebook.