Milanović SDP-ovcima: Volim vas, I love you

Vijesti 01. tra 201622:44 > 22:47
PIXSELL

Kandidat za predsjednika SDP-a, aktualni predsjednik stranke Zoran Milanović na stranačkom skupu u Varaždinu u petak navečer okupljenim je članovima rekao da vjeruje kako će imati priliku voditi stranku u još jednu parlamentarnu pobjedu.

“Bila je ovo dugačka kampanja, duža od parlamentarne, već pomalo i zamorna, ali neka. To je demokracija, tako treba biti. Karte su na stolu i ljudi imaju jasan izbor, biraju između dva kandidata, sutra će odabrati i vjerojatno će odabrati mene”, rekao je Milanović u Varaždinu, na zadnjem stranačkom skupu prije unutarstranačkih izbora.

“Vjerujem da ću imati prilike stranku voditi u još jednu parlamentarnu pobjedu. Imali smo dosad jednu veliku pobjedu i imali smo ovu čudnu situaciju koja sada rezultira bezvlašćem u državi”, rekao je Milanović. Okupljenim stranačkim kolegama je poručio kako je zadatak SDP-a da oko sebe okupe stranke ljevice i stranke centra.

“Naš je zadatak da skupimo glave zajedno, da okupimo sve ono što je na ljevici i u centru, sve ono što diše slobodarski, zapadno i napredno. Pokazivali smo da smo to u stanju i bit ćemo opet”, rekao je Milanović.

Na kraju je zahvalio svim članovima na podršci i poručio: “Nisam čovjek od emocija, ali volim vas, I love you”.

Članovi SDP- a po načelu jedan član- jedan glas glasat će na biračkim mjestima u općinskim, gradskim i mjesnim organizacijama sutra između 9 i 18 sati, osim u organizacijama s manje od 30 članova kojima je omogućeno da birališta otvore kasnije. Središnja izborna komisija privremene neslužbene rezultate bi trebala objaviti u 21 sat, nakon čega se očekuju izjave dvojice kandidata- Zorana Milanovića i Zlatka Komadine.

N1 pratite putem aplikacija za Android | iPhone/iPad | Windows| i društvenih mreža Twitter | Facebook.