Bandićevo preslagivanje Vlade već odbili Kajtazi i Prgomet?

Vijesti 20. tra 201611:37 > 11:54
Goran Stanzl/PIXSELL

Predsjednik HSLS-a Darinko Kosor rekao je u srijedu, na pitanje o tome postoji li mogućnost preslagivanja Vlade, da toga neće biti.

Na pitanje o izjavi čelnika MOST-a Bože Petrova, koji je u utorak kazao da je on sam za raspuštanje Vlade ako ona u tri mjeseca ne pokaže neke rezultate, Kosor kaže da treba početi raditi, ili ići na nove izbore.

Inače, Kosor je to više puta i ranije izjavljivao.

Priču o preslagivanju Vlade ‘zapalio’ je zagrebački gradonačelnik Milan Bandić, koji je u razgovoru za N1 televiziju na pitanje ‘Jeste li razgovarali s Tomislavom Karamarkom o preslagivanju’, rekao
“ne samo s Karamarkom, već sa svima onima koji mogu demonstrirati da žele raditi. Ja imam 60 godina – dovoljno iskustva da ne ponavljam greške, a dovoljno energije da djelujem”, rekao je Bandić u razgovoru koji možete pročitati OVDJE.

Na to je kasnije reagirao Božo Petrov, koji je kazao da “čestita svima onima koji imaju želuca ići u preslagivanje vlasti, a koji su zbog raznih sumnji i kriminalnih istraga već bili u pritvoru.”

Ponudu Milana Bandića su, neslužbeno doznajemo, već je odbio predsjednik HRID-a Drago Prgomet.

Mirko Rašković, bivši SDSS-ovac, kaže da ga Milan Bandić nije zvao da postane dio njegovog kluba, no da je on otvoren za sve razgovore.

Manjinski zastupnik Veljko Kajtazi na pressici je negirao da ulazi u klub s Bandićem, a sve izjave možete pronaći OVJDE.

N1 pratite putem aplikacija za Android |iPhone/iPad | Windows| i društvenih mreža Twitter | Facebook.