VIDEO| Kovačić opsovao HDZ-u

Vijesti 25. tra 201618:39 > 18:47
N1

Zastupnik Mosta Ivan Kovačić na oštar je način komentirao daljnju suradnju s HDZ-om. Tvrdi da će, ukoliko se u toj stranci ništa ne promijeni, a HDZ nastavi ponovno aktivirati stari, isluženi kadar, odustati od suradnje.

‘S takvim strankama, koja se ne može reformirati niti unutar sebe s novim i kvalitetnim kadrom, smatram da se ne može napraviti nikakva reforma za opće dobro u državi. Ukoliko ostane ovakvo stanje, odustajem od bilo kakve podrške. Smatram da u HDZ-u ima mladih, poštenih, normalnih intelektualaca, koji su spremni raditi sve ono o čemu smo pričali do sada. Ukoliko je budućnost HDZ-a u starim, isluženim kadrovima, onda mogu samo reći – tko vas j***e’, kazao je Kovačić.

Podsjetimo, Ivan Škaričić, bivši dugogodišnji gradonačelnik Omiša kojega je nakon dva desetljeća vladanja uspio smijeniti Ivan Kovačić iz Mosta, nakon kratke pauze vraća se u politiku: u nedjelju navečer izabran je za predsjednika gradskog HDZ-a u Omišu, pobijedivši troje protukandidata već u prvom krugu. Kovačiću to, očigledno, nije dobro sjelo, pa je najavio da je zbog tog poteza njegova potpora HDZ-u upitna i na nacionalnoj razini.

Više pročitajte OVDJE.

N1 pratite putem aplikacija za Android | iPhone/iPad | Windows| i društvenih mreža Twitter | Facebook.