Kurikulum podržali i Gibonni, Silobrčić, Čabar, Oman…

Vijesti 01. lip 201616:42 > 16:57
Screenshot Twitter

"Još jednom hvala svima i vidimo se na trgovima Hrvatske. Hrvatska može bolje", poručuje ekspertna radna skupina preko Twitter profila. Čitav dan im stižu poruke podrške iz Hrvatske, ali i svijeta.

Ekspertna skupina se, naime, putem ove društvene mreže cijeli dan zahvaljuje na podršci i potiče građane da izađu na ulice. U više navrata pozivaju i da pratite specijalnu emisiju televizije N1.

“Naš je rad od samih početaka bio mjesto susreta, uvažavanja i dijaloga to želimo i za sustav odgoja i obrazovanja Hrvatske 21. stoljeća”

“Bit ćemo među Vama sa svojim obiteljima, prijateljima, suradnicima, učenicima, kolegama nastavnicima, stručnim suradnicima, ravnateljima”, navode.

Ekspertna skupina zahvalila se i Hrvatima, koji su u Omanu, ali i Šangaju razvili transparent podrške kurikularnoj reformi.

Stiglo im je više poruka i fotografija podrške iz cijele Hrvatske.

Boris Jokić, Ružica Vuk, Zrinka Ristić Dedić, Branislava Baranović, Branka Vuk, Suzana Hitrec i Tomislav Reškovac danas su putem Facebooka i Twittera odgovorili i na “ljubazne mailove” Ministarstva obrazovanja.

Prenose i izjavu akademika Vlatka Silobrčića.

Ali i pjevač Zlatan Stipišić Gibonni.

https://twitter.com/AnaHotko/status/737908022920548352

Inicijativa ‘Hrvatska može bolje’, podsjetimo, organizira prosvjede podrške Cjelovitoj kurikularnoj reformi diljem Hrvatske, koji počinju u 18 sati, a N1 od 17 sati ima specijalnu emisiju s javljanjima iz Zagreba i Splita, razgovorima s gostima, organizatorima prosvjeda.

Specijalnu emisiju N1 televizije pratite od 17 sati UŽIVO na N1 televiziji i na našem portalu.

Prosvjedni skupovi podrške Cjelovitoj kurikularnoj reformi održavaju se i u Splitu, Križevcima, Dubrovniku, Slavonskom Brodu, Osijeku, Bjelovaru, Rijeci, Virovitici, Poreču, Puli, Zadru i u Korčuli.

N1 pratite putem aplikacija za Android | iPhone/iPad | Windows| i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram.