Tireli za N1: Istupila sam iz Laburista prije suspenzije

Vijesti 14. srp 201611:40 > 12:21
N1

'Tireli je suspendirana jučer poslijepodne nakon istupa u medijima kojima je naštetila ugledu stranke', kazali su u Laburistima. Nansi Tireli, pak, za N1 kaže kako je istupila iz stranke prije suspenzije.

“Nakon jučerašnjeg radijskog gostovanja u emisiji Bez Cenzure Rovinj FM-a, Hrvatski laburisti suspendirali su svoju nekadašnju predsjednicu Nansi Tireli”, potvrdio je predsjednik Laburista Tomislav Končevski.

“Svojim jučerašnjim izjavama na rovinjskom radiju Tireli je naštetila ugledu stranke i mi smo je jučer poslijepodne odmah zbog toga suspendirali. Nismo je isključili, odnosno, nismo je ispisali iz stranke, nego smo je suspendirali i njen predmet poslali na stranački Sud časti. Nakon toga nam je Tireli u srijedu sama poslala ispisnicu iz stranke”, rekao je Končevski.

Međutim, Nansi Tireli u razgovoru za N1 tvrdi kako je ona napustila stranku prije same suspenzije. Na pitanje o tome hoće li se pojaviti na izbornim listama Narodne koalicije bilo kao nezavisna kandidatkinja ili kao članica neke stranke, Tireli je rekla da je još nitko nije kontaktirao.

Također, potvrdila nam je da je ona osobno sklona takvom scenariju.

Podsjetimo, za Dnevnik N1 televizije Nansi Tireli na pitanje je li moguće njezino izbacivanje iz Laburista, rekla je “da je sve moguće”.