HSP AS osnovao Domovinsku koaliciju

Vijesti 29. srp 201619:43 > 19:49
Promo

Stranke, udruge i istaknuti pojedinci pravaško-demokršćansko-domoljubnog svjetonazora okupljene oko HSP AS održale su sjednicu Izbornog stožera.

”Sjednicom je predsjedavao predsjednik zajedničkog Izbornog stožera, glavni tajnik HSP AS i saborski zastupnik Pero Ćorić. Na njoj je prihvaćeno da radni naziv ove koalicije kao odgovor na „(Ne)Narodnu koaliciju“ bude „Domovinska koalicija”, navodi se u priopćenju.

”Nakon što je HDZ poslao jasnu poruku da odustaje od pokušaja zaustavljanja povratka neokomunista Zorana Milanovića i njegovih satelita na vlast, Domovinska koalicija ima dovoljno političkog kuraža, znanja i sposobnosti ostvariti takav politički cilj.

Podnesena su izvješća o brojnim kontaktima onih koji se žele priključiti ovom novom političkom zajedništvu koje će biti predstavljeno široj hrvatskoj javnosti samo dan uoči proslave Dana pobjede domovinske zahvalnosti.

Dana 04.08.2016. u 11,00 h u Zagrebu, u prostorijama Hrvatskog društva političkih zatvorenika bit će upriličeno svečano potpisivanje Sporazuma stranaka članica „Domovinske koalicije“ te predstavljanje zajedničkih kandidata i zajedničkog programa s kojim ćemo izaći pred hrvatske birače.

Pravaški saborski zastupnik u više mandata Miroslav Rožić na istoj sjednici izabran je za glasnogovornika Izbornog stožera Domovinske koalicije”, napisali su u priopćenju.

N1 pratite putem aplikacija za Android | iPhone/iPad | Windows| i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram.