Domovinska koalicija: Imamo Thompsonovu podršku

Vijesti 14. kol 201609:31 > 09:34
Dusko Jaramaz/PIXSELL

Iz Domovinske koalicije su priopćili da oni, a posebno njihov kandidat u VI. Izbornoj jedinici Marko Kvesić, imaju podršku pjevača Marka Perkovića Thompsona.

“Nakon što se drugi pravaški čelnici i predsjednici manjih stranaka nisu odazvali pravaškom okupljanju unutar Domovinske koalicije na čelu s HSP AS, svoje mjesto na našim koalicijskim listama našli su brojni istaknuti pravaši koji su se izdigli iznad velikog i nerealnog ega svojih čelnika”, priopćili su iz Domovinske koalicije.

“Tako je mjesto na koalicijskoj listi u VI. Izbornoj jedinici na četvrtom mjestu našao Marko Kvesić, brat slavnog vukovarskog heroja i dragovoljca HOS-a, besmrtnog pravaša i moralne vertikalepravaške scene, pokojnog Velimira Kvesića”, pišu dalje.

“Svoju javnu i čvrstu potporu Domovinskoj koaliciji (HSP AS, HKDU – dr. Marko Veselica, DESNO, USP i HDS), a posebno našem kandidatu u VI. Izbornoj jedinici i svom prijatelju Marku Kvesiću izrazio je i Marko Perković Thompson. Na listi za VI. Izbornu jedinicu čiji je nositelj naš glasnogovornik mr. sc. Miroslav Rožić, Marko Kvesić nalazi se na trećem mjestu”, stoji u priopćenju.

N1 pratite putem aplikacija za Android | iPhone/iPad | Windows| i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram.