'Obersnel mi je 'kukao' da želi koaliciju SDP-a i HDZ-a'

Vijesti 01. ruj 201613:39 > 13:51
N1

U organizaciji 24 sata održana je predizborna debata o kulturi u kojoj su sudjelovali tehnički ministar kulture Zlatko Hasanbegović i SDP-ov Bojan Glavašević.

Raspravljajući o slučaju imenovanja Marina Blaževića na mjesto intendanta riječkog HNK Hasanbegović je otkrio kako je na tu temu razgovarao i s riječkim gradonačelnikom Vojkom Obresnelom.

”Obersnel je zlorabio naš razgovor učetiri četiri oka, pojednostavio ga, i rekao da sam mu ja poručio da trebaju paziti koja izabiru”, prepričao je razgovor Hasanbegović otkrivši i, kako kaže, drugu stranu medalje tog razgovora.

”Učinit ću presedan i reći da je taj naš razgovor imao jednu drugu stranu medalje kad je Obersnel jadikovao i kukao o politčkom stanju i kazao da misli da se trebaju ujediniti SDP i HDZ i prestati s ucjenama, na što sam mu ja rekao da sam ja kriva adresa za takav razgovor. Kazao je da je taoc pseudolijevih aktivista”, otkrio je Hasanbegović.

Osim što je kazao kako je Obersnel zagovornik velike koalicije, Hasanbegović je pojasnio i svoj stav na tu temu. Kratko je kazao kako bi to bio ”sumrak demokracije”.

Cijeli tijek zanimljive debate pročitajte OVDJE.

N1 pratite putem aplikacija za Android | iPhone/iPad | Windows| i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram.