Torcida napala suca Bruna Marića

Vijesti 11. lis 201617:33 > 17:36
Miranda Cikotic/PIXSELL

Jedan od naših najboljih nogometnih sudaca brutalno je pretučen u utorak nešto prije 16 sati u restoranu Epetium u Stobreču

Sudac Bruno Marić i njegov odvjetnik Vladimir Gredelj bili su u Splitu na suđenju i nakon rasprave otišli su na ručak u Stobreč, a onda su doživjeli scene iz filmova strave i užasa.

“Odjednom je u restoran utrčalo desetak huligana, pripadnika Torcide, u rukama su imali šipke, na šakama boksere i nasrnuli su na nas! Dobio sam nekoliko teških udaraca i da nije bilo konobara i gostiju restorana, tko zna što bi bilo, možda bi me i ubili! Konobari su nas branili i na kraju smo uspjeli svladati jednog huligana i zadržati ga do dolaska policije”, ispričao je Bruno Marić za Večernji list.

Prema prvim informacijama, Marić je zadobio potres mozga od udarca šipkom u glavu.”Bruno je dobio nekoliko teških udaraca, bio je to klasični pokušaj ubojstva, kad se zna čime su nas napali! I da nije bilo hrabrih konobara i gostiju restorana, moglo je završiti i tragičnije nego što je završilo. Bruno je kod sebe imao pištolj, srećom nije ga upotrijebio u samoobrani”, rekao je odvjetnik Gredelj.

N1 pratite putem aplikacija za Android | iPhone/iPad | Windows| i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram.