Glavaš kolegu nazvao 'prvakom u analnom alpinizmu'

Vijesti 26. lis 201614:14 > 14:24
PIXSELL

Nakon što je u utorak navečer zamjenik predsjednice Glavnog odbora HDSSB-a Dinko Burić izvijestio da veći broj članova stranke traži sazivanje izvanrednog sabora HDSSB-a radi izbora novoga vodstva stranke, burno je reagirao Branimir Glavaš.

Branimir Glavaš je na svojem Facebook profilu objavio videosnimku Dinka Burića na kojoj on drži Glavaševu uokvirenu fotografiju i preko telefona mu govori da ga voli. Aludirajući na Burića, Glavaš je uz tu snimku napisao “prvak u analnom alpinizmu”.

Podsjetimo, Burić je sinoć izvijestio kako veći broj članova stranke traži donošenje odluke o sazivanju izvanrednog stranačkog izbornog sabora radi izbora novoga vodstva stranke.

U priopćenju za javnost Burić navodi kako se zahtjev upućuje zbog niza izrazito loših izbornih rezultata HDSSB-a u posljednjih 20 mjeseci, iznimno lošeg stanja u stranci te nefunkcioniranja stranačkih tijela propisanih statutom HDSSB-a.

Predsjednik HDSSB-a, Dragan Vulin, koji je danas gostovao na N1, potvrdio je da je zbog pokušaja puča iz HDSSB-a isključeno šest članova.

U ovom trenutku to je šestero ljudi, Dinko Burić, Danijela Lovoković, Željko Cickaj, Željko Kovačević, Marijan Tomas i Marina Novoselnik. Odlukom Suda časti u prvom stupnju isključeni su zbog organiziranja pobune i puča u stranci”, kazao je Vulin.

Cijelu snimku koju je objavio Glavaš možete pogledati u nastavku.

N1 pratite putem aplikacija za Android | iPhone/iPad | Windows| i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram.