Tito Kujundžiću: Školovao sam te za 0 kuna, a rastalio bi me

Vijesti 11. pro 201414:55 > 14:57
REUTERS/Dado Ruvic

Gostovanje predsjedničkog kandidata "Hrvatske zore" Milana Kujundžića u emisiji Pressing s Dubravkom Merlićem izazvalo je zanimljivu raspravu na portalu N1 televizije www.n1info.com.

Na pitanje gdje će završiti bista Josipa Broza Tita iz ureda predsjednika Milan Kujundžić je u emisiji Pressing odgovorio – možda u nekoj talionici. “Danas ne treba bacati metale. Tito je bio zločinac!”. Upravo je ovaj komentar izazvao najviše reakcija na www.n1info.com.

Ne mogu vjerovati da sam te školovao za 0 dinara ili 0 današnjih kuna, i da me sada hoćeš rastaliti. Trebao sam ti naplatiti školarinu”, napisao je jedan od čitatelja potpisan kao Tito.

VEZANA VIJEST

Da potencijalnim biračima, doduše iz suprotnog stožera onom Kujundžićevom, ne nedostaje humora vidi se i u ostalim komentarima.

Jedan od čitatelja, Mario RH, je napisao: “Teško će ići ovo taljenje. Bista je od kamena.

Ured predsjednika

Javilo se još Titovih nostalgičara. Toni iz Splita je ljutito napisao: “Rastalit ćeš nekog tko nam je dao državu u ovim granicama koje imamo i koji je trgnio antifašistički dio naroda u tvorevini zvanoj NDH, a mogli smo ostati bez ičega na račun takvih kao što ste vi”.


No s druge strane, Kujundžić je na web privukao i svoje pristaše. “Nije loše, za promjenu, osjeća se velika energija i zanos, međutim plaši me preveliko domoljublje, koje uvijek vodi u subjektivnost i arbitrarnost, te posljedično u zastranjivanje. To smo već vidjeli kod predsjednika Tuđmana, u svezi glede HDZ -ove privatizacije i općenito tranzicije hrvatskog društva”, upozorio je Branko.