Tri osnovne poruke Roberta Pauletića i Mosta Splićanima

Vijesti 29. sij 201712:32 > 12:32
N1

Mostovci su danas i službeni redstavili svojeg kandidata za gradonačelnika Splita, Roberta Pauletića. Potporu mu je došao dati i predsjednik stranke Božo Petrov.

“Pauletić je izbor iz više razloga. Podržavao je ideju Mosta od samog početka, bio  je u prošloj Vladi u turizmu, u sezoni koja je oborila sve rekorde. Osim poduzetničke i novinarske karijere, proputovao je stotinjak država. Što god je radio do sada pobjeđivao je i vjerujem da će i u ovoj majci bitaka odnijeti pobjedu. Ja osobno, a i Most čvrsto stojimo uz Roberta. Vrijeme je za dodatni iskorak i nadam se, pobjedu”, kazao je Petrov.

Pauletić je istaknuo da u borbu ulazi u teškim vremenima kad je Split u apatiji i opterećen dugovima i ne radom.

“Do toga su doveli pojedinci i stranke koji se sad sa mnom bore. Oni su bili ili u oporbi ili na vlasti. Split ima svoje mjesto u svijetu. Svjetski je grad, zaslužuje viziju i poštenje. Kao svjetski putnik i poduzetnik suprotstavit ću se profesionalnim političarima. Moji protukandidati nisu praktički vidjeli svijeta”, kazao je Pauletić i naveo svoje tri glavne poruke.

Prva je stop uhljebima. Tvrdi da u gradskoj upravi nema slobodnih mjesta, da su gradski dužnosnici previše zaštićeni.

Druga poruka je “lipi, čisti Split, dragulj Mediterana”.

“Zapadna obala mora biti ponos grada s nizom novih hotela i zgrada po uzoru na ljetovališta. Preko ceste uz more ljetna pozornica, sajamski prostor i vezovi za jahte. Za sve projekte treba se maksimalno uvažavati struku”, kazao je.

Treća i možda najbitnija poruka je kratka i jasna – Splićani su prvi. 

“Sve ovo nudim i radim iz velike ljubavi za Split, a tu sam ljubav puno puta u životu dokazao. Ljubav, energija i znanje protiv čaži političara koji gledaju samo svoj interes”, zaključio je Pauletić.

N1 pratite putem aplikacija za Android | iPhone/iPad | Windows| i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram.