'Melčić je ozbiljan kandidat za gradonačelnika, spremite se'

Vijesti 14. velj 201709:10 > 09:14
N1

Ranko Ostojić je na svom Facebook profilu otkrio kako bi Marko Melčić mogao biti kandidat SDP-a za zagrebačkog gradonačelnika, te se oštro usprotivio takvoj ideji.

Jedan od najistaknutijih SDP-ovaca Ranko Ostojić u svom Facebooku statusu je napisao kako je Marko Melčić ozbiljan kandidat stranke za zagrebačkog gradonačelnika.

Ostojić je u statusu prepunom uvreda izrazio oštro neslaganje s takvim izborom, naglasivši kako je nedopustivo da se ‘vlasnička struktura daje na raspolaganje kandidatu čiji je slogan ‘bio sam i ostao smeće, kanalizacija mi je život, vrijeme je da budemo zajedno”.

“Dragi prijatelji, ne bih vas toliko opterećivao sa statusima o Marku Melčiću da nisam saznao da je on vrlo ozbiljan kandidat SDPa za zagrebačkog gradonačelnika. Svašta čuješ, gledaš, čitaš…Ipak procjena da je glavni državni ovršitelj dao zeleno svijetlo , da tkz. Javna TV daje punu podršku, da Diler TV stavlja svu svoju novu vlasničku i drugu strukturu daje na raspolaganje kandidatu čiji je slogan – “Bio sam i ostao smeće, kanalizacija mi je život, vrijeme je da budemo zajedno ” uopće nije za zanemarit…Pripremite se”, napisao je Ostojić.

Malčić je inače bivši direktor Čistoće i veliki kritičar Zorana Milanovića. Svojevremeno je Milanku Opačić nazvao i ‘partijskom sponzorušom’.

“Vrijeme je da se Milanku Opačić ‘outsourca’ iz vrha stranke jer je došla ravno s faksa u vrh stranke i Sabor i nije radila nikad ništa konkretno u realnom sektoru. Osim seksa s glavešinama”, iznio niz gnjusnih optužbi na račun Milanke Opačić.

N1 pratite putem aplikacija za Android | iPhone/iPad | Windows| i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram.