Branitelj poziva suborce: Javite se, glumite četnike!

Vijesti 23. velj 201716:48 > 16:58
ŠibenikIn

Produkcija nedavno započetog snimanja visokobudžetnog igranog filma i TV serije 'General' pod redateljskom palicom Antuna Vrdoljaka o životu i ratnom putu Ante Gotovine, traži veći broj statista s područja Knina i okolice, objavljeno je u četvrtak.

Trebaju im muškarci u dobi od 20 do 50 godina koji će glumiti vojnike, medicinsko osoblje za liječnike i medicinske sestre te drugi muškarci i žene koji će glumiti mještane Knina.

Audicija će biti održana u Domu Hrvatske vojske u petak 3. ožujka od 12 do 20 sati te dan kasnije, u subotu, od 9 do 19 sati, a domaćin je Udruga branitelja i dragovoljaca grada Knina.

Kako se proteklih tjedana naveliko po hrvatskim medijima pisalo da u filmu o generalu Gotovini nitko ne želi glumiti četnike, pitali smo predsjednika Udruge dragovoljaca i veterana Domovinskoga rata (UDVDR) Miljenka Poljička što misli o tome?

“Da imam vremena rado bih se i osobno javio na audiciju jer bi mi bila čast sudjelovati u snimanju jednog takvog filma, bez obzira koga glumio. Ne smatram nikakvim problemom da netko glumi četnika jer su i negativci dio filma, a ponekad upravo oni osvajaju najprestižnije nagrade. Zato poručujem svim svojim suborcima da se jave na audiciju, uzmu honorar i dobro zabave sa zasigurno vrhunskom filmskom ekipom Antuna Vrdoljaka. Pritom je posve svejedno koga će kao statisti glumiti. Neka sudjeluju i budu dio filma o našem legendarnom ratnom vođi”, poručuje u razgovoru za ŠibenikIN Miljenko Poljičak, predsjednik najaktivnije šibenske braniteljske udruge.

N1 pratite putem aplikacija za Android | iPhone/iPad | Windows| i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram.