Ladislav Ilčić večeras gost emisije Veto Sanjina Španovića

Vijesti 12. ožu 201722:09 > 22:11
N1

Predsjednik HRAST-a i odnedavno kandidat za gradonačelnika Varaždina Ladislav Ilčić gost je emisije Veto Sanjina Španovića večeras u 20 sati na N1 televiziji.

Prvi put detaljno opisuje razloge svog savjetničkog angažmana kod potpredsjednika Vlade Davora Stiera, čime se bavio u tom periodu i zašto je zaista otišao iz aktualne Vlade.

Koji su mu razlozi kandidature za mjesto gradonačelnika Varaždina, kakav plan ima za svoj grad i što je točno mislio onako govoreći o kandidatu HDZ-a u Varaždinu, a što misli o ostalim kandidatima? Kako bi riješio ključne probleme svog grada i zašto misli da je pitanje svjetonazora bitno na lokalnim izborima?

Kako komentira odluku Ustavnog suda o pobačaju i posljednje izjave ministra zdravstva Milana Kujundžića o molitvenim akcijama?

Podržava li Vladu Andreja Plenkovića i kako misli dalje surađivati s njegovom strankom u Saboru čiji je član kluba i njegov zastupnik?

Ovo su samo neke od tema velikog intervjua Ladislava Ilčića u emisiji Veto Sanjina Španovića večeras u 20 sati samo na N1 televiziji.

N1 pratite putem aplikacija za Android | iPhone/iPad | Windows| i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram.