Robert Pauletić: Što koči izgradnju Zagorskog puta?

Vijesti 30. ožu 201715:55 > 15:58
N1

Robert Puletić, Mostov kandidat za gradonačelnika Splita, pita se tko koči izgradnju Zagorskog puta koji bi koštao tridesetak milijuna kuna.

“Zagorski put bio je u planvima koji su se prenosili iz godine u godinu, ali odjednom, nakon izgradnje Bauhausa, misteriozno je nestao iz tih planova. Imovinsko-pravni odnosi su riješeni, a tih famoznih 600 metara Zagorskog puta nikako da se dovrši. Trošak izgradnje Zagorskog puta, koji bi puno značio građanima Neslanovca, koštao bi tridesetak milijuna kuna”, kaže Pauletić.

Kandidat za gradonačelnika Splita snimio je još jedan video kojim se obraća građanima, i to ovaj put upravo građanima Neslanovca kojima bi Zagorski put, kako kaže, bio – spas.

“Korist od Zagorskog puta imala bi čitava splitska anglomeracija, a 600 metara puta uštedilo bi tone živaca ljudima iz istočnog dijela grada. Problem je u tome što od osamdesetih godina do danas, nije plaćena naknada za oduzeto zemljište svim bivšim vlasnicima. Mostarska ulica u 7 ujutro i oko 3 popodne trpi velike gužve, nema trotoara, a djeca između auta prolaze dok idu u školu. Zagorski put sigurno bi bio spas za građane Neslanovca”, izjavio je Pauletić.

N1 pratite putem aplikacija za Android | iPhone/iPad | Windows| i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram.