Zagreb je NAŠ, iznenađenje izbora: Idemo korak po korak

Vijesti 21. svi 201723:09 > 23:12
N1

Tomislav Tomašević, kandidat za gradonačelnika platforme "Zagreb je NAŠ!" istaknuo je u razgovoru za N1 zadovoljstvo postignutim rezultatima, a ne isključuje ni angažman na nacionalnoj razini.

Svakako je velik rezultat ovo što smo napravili jer smo u tri mjeseca napravili kampanju, ali iza nas je 15 godina rada što su građani prepoznali. Cijeli su lokalni izbori bili u sjeni nacionalnih zbivanja, ali uz rad brojnih volontera uspjeli smo, naglasio je Tomašević.

Kad uđemo, puhat ćemo za vrat svim opcijama i nećemo im dati mira, ali ćemo pružati i brojna rješenja, obećao je Tomašević i dodao: “Mi smo političke organizacije koje moramo s članovima donijeti odluku kako ćemo regairati u drugom krugu, no dat ćemo doprinos da se Bandića ukloni s vlasti i na vrijeme ćemo obavijestiti javnost”.

Bit ćemo kritika velikim strankama koje su i proizvele Bandića na što smo upozoravali i u kampanji i gradit ćemo politiku prema kvartovima. Mi smo napravili izvrstan rezultat i kada je riječ o gradskim četvrtima, istaknuo je Tomašević.

Upitan ima li ova priča i širu razinu, Tomašević je kazao da se SDP ne može i ne zna nositi sa situacijom, fali im kapacitet i intelektualna energija. Mi smo nova politička energija, a što se tiče nacionalne razine, korak po korak, poručio je Tomašević kazavši da nisu isključeni ni nacionalni izbori.

Tijek događaja iz minute u minutu pratimo OVDJE.

N1 pratite putem aplikacija za Android | iPhone/iPad | Windows| i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram.