Izborna noć na N1 uz Tihomira Ladišića i goste

Vijesti 10. sij 201511:53 > 11:55
CROPIX/Damjan Tadić

Nedjelja je dan u kojem će hrvatski građani odabrati novog predsjednika ili predsjednicu Republike. Nakon što se u 19 sati zatvore birališta, na Državnom izbornom povjerenstvu je da prebroji glasove te izvijesti o rezultatima, a sve važne novosti prva će objavljivati N1 televizija.

U posebnoj emisiji Predsjednički izbori, koja s emitiranjem započinje već u 18:30 sati, podatke o izlaznosti birača te rezultatu prebrojavanja glasova po svim županijama i većim gradovima uživo će donositi Sandra Križanec.

Stalne goste komentatore, urednika N1 televizije Željka Matića, predavačicu VERN-a Milicu Vučković te analitičara i profesora Fakulteta političkih znanosti Dražena Lalića, svojim će analizama i komentarima nadopuniti i drugi zanimljivi gosti poput Jadranke Kosor, Dejana Jovića, Željka Rihe ili, pak, Saše Cvetojevića i Vice Batarela. Gledatelji će prvi čuti i komentare bivšeg predsjedničkog kandidata Ivana Vilibora Sinčića, koji će samo za N1 televiziju uživo komentirati i analizirati rezultate izbora.  

Reporteri N1 televizije Katarina Brečić i Nikolina Zavišić javljat će se iz stožera dvaju predsjedničkih kandidata te Ivana Franić iz Državnog izbornog povjerenstva gdje će, uz sve važne informacije, izvještavati i o brojnim zanimljivostima izborne atmosfere.

N1 televizija pratit će i rasprave te komentare na društvenim mrežama, a kroz izbornu noć gledatelje će voditi Tihomir Ladišić.