Tata se probio iz Vukovara da bi bio sa mnom na 1. dan škole

Vijesti 03. ruj 201717:54 > 18:03
Facebook / Bojan Glavašević

Vrlo emotivnim statusom na Facebooku na sutrašnji prvi dan škole osvrnuo se SDP-ov saborski zastupnik Bojan Glavašević prisjetivi se kako je svog oca, novinara i vukovarskog heroja Sinišu Glavaševića posljednji put vidio upravo na svom prvom danu škole.

“Ovo je moj prvi dan škole. I posljednji put da sam vidio svoga tatu”, započeo je prisjećanje Bojan: “Probio se iz Vukovara u crvenom golfu dvojci da bi bio sa mnom na prvi dan škole. Ova fotografija, uz još nekoliko koje smo taj dan snimili, neke su od najvrijednijih stvari koje posjedujem i podsjećaju me koliko je vrijeme koje imamo s našim najmilijima istovremeno i krhko i dragocjeno i kako zaista trebamo uživati u svakom trenutku koji s njima imamo”.

“Sutrašnji prvi dan škole za mene je važniji nego inače”, kaže Bojan i objašnjava zašto – naime, “ove godine u školu kreće jedan vrlo poseban prvašić” – njegov sin.

“Podijelio sam s njime uspomenu na svoj prvi dan škole, ispričao mu jednu priču o njegovom djedu Siniši koja je čekala baš ovaj dan da bude ispričana i naravno – raščistio sam svoj raspored da budem s njim na njegov prvi dan škole”, istaknuo je Bojan i poslao poruku i ostalim djevojčicama i dječacima koji sutra počinju novo poglavlje u životu.

“Nadam se da će njemu i svim prvašićima koji kreću u školu uspomena na sutrašnji dan ostati jednako lijepa kao što je meni uspomena na moj prvi dan škole i mog tatu”, kazao je Bojan Glavašević na svojem Facebooku.

N1 pratite putem aplikacija za Android | iPhone/iPad | Windows| i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram.