N1 doznaje: Milanović i Vučić uskoro o slučaju Marić

Vijesti 15. velj 201517:57 > 18:01
Danijela Barišić/Twitter

U posebnom intervjuu za N1 televiziju hrvatska ministrica vanjskih poslova Vesna Pusić komentirala je razgovor koji je vodila s premijerom Srbije Aleksandrom Vučićem.

Vesna Pusić rekla je za N1 kako je slučaj Marić prioritet u odnosima Hrvatske i Srbije i kako je o tom problemu u zasebnim razgovorima premijer Vučić razgovarao i sa Zoranom Milanovićem.

Slučaj  Marić, saznaje N1, uskoro će biti i tema zasebnog razgovora koji će voditi premijeri Vučić i Milanović.

Cijeli intervju Tihomira Ladišića s Vesnom Pusić pogledajte u ponedjeljak u Novom danu.

Podsjećamo, premijer Srbije Aleksandar Vučić sastao se u Zagrebu s hrvatskom predsjednicom Kolindom Grabar Kitarović nakon svečane inauguracije.

Vučić je poslije razgovora s hrvatskom predsjednicom izjavio da je vrlo zadovoljan susretom, i da su on i Grabar Kitarović otvoreno rekli jedno drugom što su imali.

On je ocijenio i da će odnosi Beograda i Zagreba ubuduće biti otvoreniji nego što su bili do sada.

Prema njegovim riječima, sa šeficom hrvatske diplomacije je razgovarao o neriješenim pitanjima, prije svega o budućnosti i o tome kako dvije države mogu surađivati, pomoći jedna drugoj, obogatiti ekonomsku i političku suradnju.

“Zadovolljni smo i zahvalni jer nam se čini da je i Hrvatska po tom pitanju okrenuta prema budućnosti. Srbija svakako jest”, kazao je Vučić i naglasio, kao i da isto govori kako u Zagrebu, tako i Beogradu.