Dužnosnik HNS-a: Prijedlog o stadionu u Blatu je jako dobar

Vijesti 03. kol 201817:46 > 18:05
N1 Hrvatska

HNS-ov direktor natjecanja, infrastrukture i razvoja Marijan Kustić za N1 je potvrdio kako se s Gradom Zagrebom razgovaralo o gradnji nacionalnog nogometnog stadiona u Blatu.

“Održali smo sastanak s predstavnicima Grada na čelu s gradonačelnikom Bandićem i razgovarali na temu nacionalnog stadiona i mjestu gdje bi se on gradio i prijedlog je Blato”, rekao je Kustić i dodao kako HNS nema ništa protiv tog Bandićevog prijedloga.

“Sigurno da nemamo ništa protiv. Neka se napravi taj nacionalni stadion koji nam je prijeko potreban”, rekao je Kustić i dodao kako uvijek voli naglasiti da se treba ulagati i u druge stadionu u Hrvatskoj.

Na pitanje tko će platiti izgradnju stadiona Kustić je kazao: “Sada tek pregovaramo i dogovaramo se, a kasnije ćemo razgovarati o tim drugim stvarima”.

Kustić se nada da će ubrzo imati sastanak na kojem će biti i predstavnici Vlade i Zagreba kako bi se krenulo u “finalalizaciju nacionalnog stadiona”. Na pitanje je li Zagreb najbolja lokacija za stadion, jer su se spominjali i neki drugi gradovi, Kustić je kazao da su od Zagreba dobili službeni prijedlog što od drugih nisu.

“Još ništa nije svršena stvar. Ovo je bio treći ili četvrti razgovor koji smo vodili i nadam se da će sve biti u redu”, kazao je Kustić te dodao kako je sada idealan trenutak za gradnju stadiona zbog uspjeha hrvatskih nogometaša na Svjetskom prvenstvu u Rusiji.

“Prijedlog za Blato je jako dobar”, kazao je Kustić te dodao kako HNS zagovara da se uloži i u Poljud i u druge stadione u Hrvatskoj.

N1 pratite putem aplikacija za Android | iPhone/iPad | Windows| i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram.