Ministarstvo zdravstva u Zagrebu zasuto jajima!

Vijesti 14. kol 201814:44 > 14:53
Jurica Galoic/PIXSELL

Ogorčeni nefunkcioniranjem zdravstvenog sustava zbog čega je u jednom danu umrlo dvoje ljudi, predstavnici Slobodne Hrvatske su danas ulaz zgrade Ministarstva zdravstva u Zagrebu zasuli jajima

O smrti mladića u Zaprešiću, zbog čega su građani izrazili nezadovoljstvo gađajući Ministarstvo jajima, danas je u Splitu izjavu dao i ministar zdravstva Milan Kujundžić. ‘Inspekcija je na terenu, vidjet ćemo je li bilo propusta pa ćemo postupiti sukladno izvješću’, kazao je.

Na pitanje hoće li podnijeti ostavku, ministar je rekao: Ako prepoznam da sam odgovoran, dat ću ostavku. U ovom trenutku to ne prepoznajem.

Više čitajte OVDJE.

Podsjetimo, mladiću je u nedjelju popodne pozlilo na ulici u Zaprešiću, a u pomoć su mu priskočili sugrađanin, jedna medicinska sestra koja se slučajno tamo zatekla te drugi prolaznici.

Hitna je, prema riječima svjedoka, došla za više od 12 minuta, iako je udaljena 600-tinjak metara od mjesta događaja, a u njoj nije bilo liječnika, nego samo vozač i medicinska sestra. Potom je na mjesto događaja stigla Hitna iz Jastrebarskog, no nisu uspjeli spasiti mladića. Tijekom njihova boravka u Zaprešiću, u Jastrebarskom je jedna osoba preminula.

Više o temi čitajte OVDJE.