Utakmice hrvatske nogometne reprezentacije odsad na Novoj TV

Vijesti 22. kol 201819:07 > 19:09
Nova TV

Nova TV, najgledanija televizijska postaja u Hrvatskoj, ekskluzivno će prenositi sve utakmice hrvatske nogometne reprezentacije na svim natjecanjima u naredne četiri godine.

Nova TV prenosit će utakmice kvalifikacija za Europsko prvenstvo 2020., kvalifikacije za Svjetsko nogometno prvenstvo 2022., utakmice Europskog nogometnog prvenstva 2020., kao i Ligu nacija.

”Nova TV ima najgledaniji program u zemlji, a s ponosom ističem da je dio njega i sportski program koji će od sada biti još bogatiji. Gledatelji Nove TV od sada će imati priliku uživati i u svim utakmicama Vatrenih, a tim sportske redakcije gledateljima će omogućiti jedinstven, dinamičan i atraktivan sadržaj. Novostima koje dolaze u sportski program Novu TV će dodatno učvrstiti poziciju najjače multimedijalne platforme u zemlji. ” – izjavio je predsjednik Uprave Nove TV Dražen Mavrić.

”Kompanija United Media, vlasnik prijenosa utakmica svih nacionalnih momčadi za Hrvatsku, Sloveniju, Srbiju, Bosnu i Hercegovinu, Crnu Goru i Makedoniju, za natjecanje UEFA Nations League, European Qualifiers to UEFA EURO2020TM, European Qualifiers to 2022 FIFA World CupTM , European Championship UEFA EURO vrlo je zadovoljna sto će Nova TV emitirati sve utakmice Vatrenih na teritoriju Hrvatske te tako promovirati vrhunski sportski sadržaj svojim gledateljima. ” – istakla je izvršna direktorica United Media Aleksandra Subotić.

Već i za vrijeme proteklog Svjetskog nogometnog prvenstva Nova TV se istaknula kao televizijska kuća koja je ostvarila izniman doprinos u praćenju sportskog sadržaja, pa su tako gledatelji osim svakodnevnih reportaža i javljanja uživo iz Rusije, imali priliku pratiti i atraktivne taktičke analize utakmica zahvaljujući najmodernijoj tehnologiji proširene stvarnosti. Podsjetimo, ovaj inovativan projekt prepoznat je i od strane stručnog žirija prestižne međunarodne nagrade ”Content innovation awards”, te je Nova TV u finalu u kategoriji ”Virtual reality initiative of the year” i to u konkurenciji s kanalom BBC Sport te AMC Networks International.

N1 pratite putem aplikacija za Android | iPhone/iPad | Windows| i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram.