Točka na tjedan: Gost Intervjua tjedna Božo Petrov

Vijesti 05. lis 201810:25 > 10:28
N1 (ilustracija)

Kako su izgledali pritisci Tomislava Karamarka i Milijana Brkića kad se dogovarala koalicija s Mostom, zbog čega je uvjeren da se afera SMS neće raščistiti do kraja, zašto podržava vukovarski prosvjed i zašto misli da manjine ne bi trebale odlučivati o Vladi, o radu Povjerenstva za odlučivanje o sukobu interesa, o reformama koje to nisu?

Pitanja su to na koja u intervju tjedna odgovara predsjednik Mosta i potpredsjednik Hrvatskog sabora Božo Petrov.

U TNT-u analiziramo i parlamentarne izbore u BiH. Ostaje li susjedna država rob neustavnog izbornog zakona, ali i političara koji drmaju političkom scenom posljednjih 20 godina? Gosti TNT-a su predsjednik saborskog Odbora za vanjsku politiku Miro Kovač i profesor Branko Caratan.

Istražili smo i kako funkcionira puna primjena Opće uredbe o zaštiti podataka nakon gotovo 5 mjeseci primjene. U TV dvoboju svoje argumente sučeljavaju Igor Vulje (AZOP) i Svetlana Marohnić (odvjetnica).

Ono što ne može ministar uprave, može odvjetnica Viktorija Knežević. Njezina stranica Ocijenime.hr na kojoj građani mogu dati svoje mišljenje o radu državnih službenika postala je pravi hit. Zbog čega se odlučila na taj projekt i na kakav odaziv je naišla u suradnji s gradovima, odgovara uživo u studiju TNT-a.

Najvažnije događaje tjedna komentiraju novinari: Mladenka Šarić (Večernji list) i Ivan Pandžić (24 sata).

Točka na tjedan nedjeljom od 9 do 12 sati na N1 televiziji i na našem portalu.

N1 pratite putem aplikacija za Android | iPhone/iPad | Windows| i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram.